Proposition Hero.png

Hoe blijf je succesvol in een constant veranderende wereld?

Door te zorgen dat jouw product- en dienstenproposities relevant zijn en blijven voor de klant. Proposition Hero helpt jouw de kansen en mogelijkheden te identificeren en legt zo de basis voor jouw succes.

Dus ben je bezig met een nieuwe propositie of zijn jouw huidige producten en diensten toe aan een update? Doe de Proposition Quick Scan en krijg snel inzicht in de kansen en mogelijkheden voor jouw producten en diensten.

 

Hoe ziet de Proposition Scan eruit?

Via een digitale intake vertel je ons wat meer over jouw propositie en eventuele uitdagingen waar je tegenaan loopt. Onze superhelden gaan vervolgens direct aan de slag. Je ontvangt natuurlijk ook document met een kort en bondige analyse van jouw huidige propositie. Wat zit er in de scan?

  • De Proposition Spider(man) geeft een duidelijk inzicht in de status van jouw propositie.

  • Tips voor het verbeteren en ontwikkelen van jouw propositie.

  • Contact moment met een van onze Proposition Hero’s voor toelichting van het rapport.

Met de Proposition Quick Scan weet je snel hoe fit jouw propositie is. We laten zien waar de uitdagingen en kansen liggen voor jouw producten en diensten. Je kunt meteen aan de slag met de quick wins!

Proposition Quick Scan
blur-bulb-close-up-390426.jpg

Voor het doen van de scan rekenen wij geen kosten. Na het invullen van de digitale intake ontvang je via de mail het rapport en nemen we contact met je op voor een korte toelichting.


Voor wie werken wij nog meer?

Klanten van Proposition Hero.png

Vitas Kersbergen kleur.png

Heb je nog vragen of uitgebreider advies nodig?

Ik ben Vitas Kersbergen, Sr. Proposition Hero en oprichter van Proposition Hero. Ik maak graag persoonlijk kennis met jou en jouw organisatie.

Vitas Kersbergen
Sr. Proposition Hero
hallo@propositionhero.com